Rute trenuri - București Nord - Cluj Napoca - Mersul trenurilor CFR.

Plecări/sosiri stație.

Plecări/sosiri Teișani. 0351.

Am cumparat bilete (5) din gara Cluj, toata operatiunea a durat cam 45 de minute (eliberare bilete, plata, rezervare cuseta), cu preturi diferite intre bilete cu denumiri fancy (smart choice, smart flex) desi au fost cumparate deodata.

Am cumparat bilete (5) din gara Cluj, toata operatiunea a durat cam 45 de minute (eliberare bilete, plata, rezervare cuseta), cu preturi diferite intre bilete cu denumiri fancy (smart choice, smart flex) desi au fost cumparate deodata.

In urma cautarii Dvs. 431. Aproximativ 1900 de trenuri deservesc în fiecare zi stații precum București Nord, Cluj Napoca, Timișoara Nord, Iași, Constanța.

Facilități Călătorii ne aleg pentru calitatea serviciilor oferite și mai ales pentru flexibilitatea și orientarea către client pe care le-am avut înca din prima lună de funcționare.

Autocar de la Alis Grup. T. Datele sunt furnizate de operatorii de transport feroviar de călători (Astra Trans Carpatic, CFR Călători, Interregional Călători, Regio Călători, Softrans și Transferoviar Călători).

Planificați-vă călătoria cu trenul și beneficiați de ofertele noastre! Dus. .

It is.

Aflați informații cu privire la mersul trenurilor de călători și cumpărați bilete oricând până la plecare.

Căutați rapid rute cu trenul și planificați-vă călătoria cu trenurile CFR Călători. Un bilet de tren de la București la Cluj-Napoca este de 79,31RON.

T. .

.
Pentru a călători de la București la Cluj-Napoca în România cu trenul, vă rugăm să citiți următoarele informații.
.

100 de lei/persoană plus transportul la hotel; Studenţii au acum 50 % reducere la tren, după patru ani cu gratuitate.

Oferta Smart NoFlex Ungaria este destinată călătorilor individuali și grupurilor mici formate din maxim 5 persoane.

. Bilete de tren rute interne si internationale, este adaugat in categoriile turism si transporturi, servicii de cazare, transporturi precum si in transport de persoane intern si international. Vă rog să-mi arătați opțiunile de cazare la destinația mea pe booking.

. de la 93,00* RON. Unde cumpărați bilete. 5 - 141. . de la 08h 30min.

Dacă pe teritoriul României se circulă cu mai multe trenuri CFR Călători (trenuri cu schimbare) biletul cumpărat online trebuie ridicat de la casa de bilete din gara aleasă în momentul efectuării comenzii.

CS Nicolaescu Plopsor nr. 8 lei, clasa II: 7.

Dec 11, 2022 · Contact: str.

431.

.

.

Plata cu cardul bancar (contactless) este disponibilă în tren pe toate relațiile cu excepția Cluj Napoca - Oradea și Cluj Napoca - Brașov.